​Нещо става! Линейка хвърчи по Пробива във Враца

​Нещо става! Линейка хвърчи по Пробива във Враца Спешен случаи в центъра на Враца вдигна на крак бърза помощ, видя BulNews.bg.
Линейка хвърча по централната пешеходна улица, известна като Пробива, към бившето кино „Коларов“ в града. Екип на спешна помощ се отзова на повикване на тел. 112 за припаднал мъж в тежко състояние. Само след минути след получения сигнал медиците оказваха първа помощ на пострадалия.
Оказа се, че възрастен врачанин на около 80 години пребледнял, припаднал и се ударил лошо. Всичко това се случило, докато дядото, който е клошар, бил в близост до кафене в сградата на бившето кино. По думите на очевидци, възрастният мъж изненадващо се свлякъл на земята. Хората в близост се уплашили и веднага се обадили на спешния телефон.
Медиците откараха мъжа в спешния център във Враца, като състоянието му видимо не беше толкова сериозно. 
20.10.2016, 13:32 часа
8068 2
Коментари

путио маринкин

28.05.2017, 18:30 часа
ей психари у мбал сириус елитком сити сот ще ви еба майката у пичката на всички у мбал емиле ломски пращар дай пари майка ти дееба в устата пари на 4 месеца хаха олигофрени цигани у мбал къде е нафтата 85 л кой изпи спирта пепеливи тумбаци ще ви изколем с мачете на плаца панчев ще играеш у гробищата не у лас вегас копиле!абе черен мангал муфтаджия рак ще те спари по топките и дробовете прашар орлин цветков ще ви ебе мамата у путката объсана ломска!долен циганин жив ще те заровим у девене!

112

28.05.2017, 18:30 часа
Дъртия като разбрал за големото увеличение на пенцията,от вълнение припаднал.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha