Кошмар! ТИР тръгна сам и прегази шофьора си

Кошмар! ТИР тръгна сам и прегази шофьора си Мъж е в болница след нелеп инцидент, научи BulNews.bg. Пострадалият e бил прегазен от ТИР-а, който шофирал.
Кошмарната случка се разиграла вчера по обяд в района на ломския квартал „Младеново“. 47-годишният Д.К. от Видин управлявал влекач „Скания“ с прикачено ремарке в посока Монтана. Изненадващо обаче възникнала техническа неизправност и шофьорът спрял встрани край пътя, за да отстрани аварията. Видинчанинът легнал под камиона и се заел да оправя повредата, когато изведнъж тежката машина потеглила сама назад. Гумите на ТИР-а минали през тялото на шофьора. След това машината продължила надолу и се ударила в идващ отзад друг ТИР, собственост на шуменска фирма.
Изглежда водачът не бил включил на скорост, а мястото е с голям наклон, което предизвикало инцидента. Като по чудо той се разминал без жертви. Прегазеният шофьор е с два счупени лумбални прешлена, но опасност за живота му няма. Другият водач не е пострадал. Нанесени са обаче материални поражения по двете ремаркета на влекачите.
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство. 
21.10.2016, 11:03 часа
13527 1
Коментари

Теодосия

28.05.2017, 18:30 часа
Най сетне някой да публикува инцидента
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha