Важно за мъжете! Трите неща, които отказват жените от секс

Важно за мъжете! Трите неща, които отказват жените от секс Жените и мъжете действат на различни вълни, що се касае до секс. Силният пол действа на принципа на бушуващите хормони. Мъжете могат да се възбудят от една дума, поглед, намек, мирис или докосване. Докато жените са по-трудни в това отношение. Те действат на подсъзнателен принцип и се отдават на чувствата и размишленията. Ето защо е много по-трудно да възбудиш жена, отколкото мъж. Има някои неща, които не само не възбуждат жените, но и пречат на тяхното либидо. Кои са те?

Слаба хигиена
Едно от най-противните неща, които биха сринали женското либидо, е слабата хигиена на мъжа. Лошата миризма е първият белег, който бива моментално регистриран от чувствителния женски нос. Ако миришете на пот, манджа, строителни материали или мръсни дрехи, забравете половинката ви да легне с вас, независимо дали ви обича или не. Това просто е непростимо и би отблъснало жената на момента. Да не говорим за мръсната, мазна и сплъстена коса, черните нокти и неизмитите ръце. Малко жени биха се оставили да бъдат докоснати от мъж, отговарящ на подобно описание.

Липса на емоционална връзка
Въпреки че това не се отнася за всички жени, повечето не биха се съгласили. Една жена прави секс не само с тялото си, но най-вече със сърцето си и ума си. Ако е усетила, че емоционалната връзка е слаба или липсва напълно, трудно би се възбудила. Важно е партньорите в двойката да се слушат и да чуват онова, което си казват всеки ден. Това е един от най-добрите начини за поддържане на емоционалната връзка. Ако я има нея, сексът ще е още по-добър.

Психически стрес
Стресът създава спирачки в либидото на жените. Парадоксално е, защото по принцип сексът е начин да се редуцира натрупаният стрес. Но за една жена е много трудно да се отпусне, да се настрои на любовна вълна и да забрави всички тревоги. Просто жените не са устроени по този начин и мъжете надали ще го разберат някога. Комуникацията тук също е много важна. Ако партньорът ви е наясно с женските чувства и механизми за справяне със стреса, никога няма да ви насилва да спите с него или да се сърди и чувства пренебрегнат. Ваша е задачата да му разясните от какво имате нужда, когато сте под силен стрес. Най-добрият начин за поддържане на хармонията е честната комуникация.
 
21.10.2016, 11:24 часа
2148 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha