Важно помагало! Любимият ти цвят показва какви неща ти харесват по време на секс

Важно помагало! Любимият ти цвят показва какви неща ти харесват по време на секс Любимият ти цвят говори много за теб. Той дори може да разкрие какво желание имаш за сексуални игрички. Ако искаш да разбереш повече и за партньора си, разбери кой цвят харесва и дочети статията :)
 
Зелено
Този цвят се харесва на нежните и чувствителни личности. Жените винаги правят секс, все едно досега никога не са, а мъжете са готови на всичко, за да изпълнят желанията на своята партньорка. Тези хора са изключително верни са партньорите си и трудно се впускат в нови сексуални приключения.
 
Розово
Феновете на този цвят са склонни към флиртове и изневери. Жените имат навика да обещават повече, отколкото дават. Те са незрели в отношенията си с половинката. Мъжете пък са склонни да сменят партньорките си често и с удоволствие се впускат в нови приключения с непознати жени.
 
Червено
Всеки човек асоциира този цвят със страст. Хората, харесващи червено, знаят как да се наслаждават на секса и на физическия контакт. Възможно е понякога да проявяват лека агресия към противоположния пол. Ако и двамата партньори харесват червения цвят, те често експериментират по време на секс и пробват нови и нови
неща.
 
Оранжево
Почитателите на оранжевото обичат да предизвикват фантазията на половинката си. За тях любовната игра и нежните докосвания са не по-малко важни от самия секс.
 
Жълто
Тези хора определено имат добре управляван сексуален нагон, а по време на секс предпочитат да са пасивни и предотстъпват доминиращата роля на партньора си. Хората, харесващи жълто, никога не отказват чуждата
инициатива и рядко налагат своят.
 
Синьо
Хората, които харесват този цвят, смятат, че сексът е изкуство. Мъжете са като пианисти, леко изследват женското тяло и внимателно изслушват за нуждите на половинките си. Жените харесват любовната игра не по-малко от самия секс.
 
Лилаво
Мъжете и жените, които харесват лилавия цвят, са на мнение, че сексът си е чиста загуба на време. Представителките на нежния пол са по-загрижени за своята коса, отколкото дали приятелят им се наслаждава на секса. Мъжете пък подхождат към сексуалния акт като към задължение и не се вслушват в чуждите желания.
 
Сиво
Почитателите на сивото са колебливи и несигурни любовници. Те имат нужда от време, за да вземат решение и трудно поемат задължения. За тях сексът е начин да се отговори на нуждите и рядко изпитват истинско удоволствие по време на акта.
21.10.2016, 13:35 часа
1243 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha