Община Борован отбелязва празника си с богата програма

Община Борован отбелязва празника си с богата програма Община Борован е готова с програмата за празника си, който ще бъде отбелязан на 25 октомври по случай 139-годишнината от освобождението на селото от турско робство.
Тържествата започват в 10 часа на Централния площад с издигане на националния флаг на Република България. Ще бъде отслужен водосвет. След това ще има празничен концерт с приветствие на децата от детските градини и училища на община Борован.
В 18 часа в музикалната зала на читалище „Цани Иванов“ ще се проведе тържествена сесия на общинския съвет, а в 18.30 ч. в театралния салон ще бъде връчена наградата „Почетен гражданин на Борован“.                        
Точно в 20 часа на централния площад в селото всички жители и гости на общината ще имат възможността да се насладят на пищна заря. След това в ритуалната зала на читалището ще се проведе официалния коктейл на кмета инж. Десислава Тодорова. На него ще присъстват настоящи и бивши кметове, общински съветници и ръководителите на обществени организации.  
21.10.2016, 15:48 часа
1297 1
Коментари

Б

28.05.2017, 18:30 часа
Така изглеждаже центъра на Борован по времето на Пеши,а сега каквое!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha