"Ботев"/Враца/ изпусна "Първа Атомна" и първото място при младшата

"Ботев"/Враца/ изпусна "Първа Атомна" и първото място при младшата "Първа Атомна" и "Ботев" /Вр/ завършиха 0:0 в дерби на 5 кръг при младшата възраст в зона „Враца“, играно в Козлодуй. Равенството запази позициите на двата тима на върха в класирането. Ботевци могат да съжаляват повече,  след като удариха 2 греди, а в последната минута изпуснаха и дузпа. Вратарят на "Първа Атомна" бе героят на мача, спасявайки ударът на Иван Велчев от бялата точка. Нарушението бе свирено от рефера Росен Гановски за спъване на Томислав Илиев в наказателното поле. Стражът на козлодуйци Кристиян Цветков обаче не позволи на техничаря Велчев да го преодолее.
Гостите от Враца изненадаха с мощен начален щурм. До 15-та минута те можеха да водят с 3:0, но пропуснаха удобни положения чрез Викторов и Денис Марков. Последният бе най-близо да се разпише, но шутът му срещна гредата. 
Силната игра на врачани продължи и след почивката. Иван Велчев нямаше ден. Активен, често навързваше съперници, отправи и много удари. Два от тях отдалече бяха парирани от вратаря Цветков, а веднъж нападателят удари греда. Съставът на "Първа Атомна" разчиташе на мощ и центрирания, които не доведоха до нищо. В единствен случай пред Валентин Валентинов се откри добра възможност, но той пропусна.  
Двата тима водят с еднакъв актив от по 10 точки. Головата им разлика също е еднаква +14. Козлодуйци са първи заради повече вкарани голове 16:2, спрямо 15:1 за врачани. В друг мач от кръга "Чавдар"/БС/ обърна "Ком" с 5:2, след като изоставаше с 0:2.  
21.10.2016, 19:59 часа
528 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha