"Монтана" нямаше сили за повече от 0:2 срещу ЦСКА

"Монтана" нямаше сили за повече от 0:2 срещу ЦСКА "Монтана" падна с 0:2 от ЦСКА в среща от 11-тия кръг, която се игра в Ловеч. Двата гола вкара Милчо Ангелов през второто полувреме. Попаденията бяха идентични. Пробиви по лявото крило, остри центрирания в малкото наказателно поле и точни удари на Милчо Ангелов. Първия път с глава, втория с крак. Като цяло "Монтана" повече се бранеше и рядко стигаше до опасности. 
ЦСКА започна мача с надмощие. Пресилаше рано и затвори съперника в неговата половина. Голови опасности обаче липсваха. В 30-та минута удар с глава на Руи Педро бе избит пред голлинията от Шоко. Червените вкараха 2 гола чрез Преслав Йорданов и Недялков, отменени справедливо заради засада. 
След почивката ЦСКА заигра на по-висока скорост, организира добри атаки по фланговете и те дадоха резултат. В 54-та минута Александър Георгиев бе изведен сам отляво. Последва центриране точно на главата на Милчо Ангелов и остър удар в близкия ъгъл за 0:1. Резервата, който влезе като втори нападател освен Преслав Йорданов атакува от дълбочина и това реши мача. Голът затрудни "Монтана", който дотогава се бе барикадирал отзад с 5 защитника, а след изоставането трябваше да атакува. Опита на няколко пъти, но не стигна до успех. Даниел Генов отправи 2 далечни шута, без да намери вратата. В 70-та минута "Монтана" изпусна точката. Полюткин бе оставен на 3 метра от голлинията, но не успя да засече добре центриране и пропусна да изравни. Десет минути по-късно Милчо Ангелов затвори мача с втори гол. Пробив отляво на Антон Недялков завърши с пас по земя и Ангелов, който изпревари защитата с крак заби топката под гредата за 0:2. 
Съставът на "Монтана": Хр.Иванов, Шоко, Полюткин, Михов, Котохристос, Тршфонов, Бамба, Дяков, Маркиньос, Генов, С.Георгиев. Като резерви влязоха: Фернандо, Коруджиев и Стивън Петков.
21.10.2016, 22:26 часа
540 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha