Врачански стрелци извоюваха медали от турнира по стрелба „Кракра - Перник”

Врачански стрелци извоюваха медали от турнира по стрелба „Кракра - Перник” Оборът на СК „Спартак- Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие  в Републикански турнир по стрелба с пистолет „КРАКРА – ПЕРНИК“. Състезанието се проведе на 20-ти и 21-ви октомври в Перник.  Турнирът се провежда за пети пореден път в чест на празника на града „Свети Иван Рилски“ и беше открит от  кмета на града д-р Вяра Церовска и областния управител д-р Александър Александров.  В него взеха участие 13 отбора и общо 71 състезатели.
Врачанката Катя Василева спечели трето място в стрелбата с пистолет при жените. Женския отбор в състав Катя Василева и Ани Цанова се класира на пето място и взе грамота. Мъжкият отбор на СК „Спартак- Враца“ в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов повтори петото място на дамите. Много добър дебют направиха новите попълнения в отбор по стрелба – Ани Цанова и Ива Иванова с петото място при отборната надпревара на жените. 
В комплексното класиране Отбора на СК „Спартак- Враца“  се нареди на трето място.  Купата спечели отбора на ОДМВР-Плевен, следвани от Академия МВР. Следващото състезание на което са и  организатори  стрелците на СК „Спартак-Враца“, е традиционния местен турнир по стрелба с пистолет по случай 8  ноември – Празника на Българската Полиция,  който ще се проведе на същата дата на стрелбището при УТК „Дъбника“.    
22.10.2016, 10:40 часа
935 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha