Жена прегърна сина си и скочи с него от балкона

Жена прегърна сина си и скочи с него от балкона 33-годишна жена изпадна в крайно отчаяние, прегърна сина и скочи с него от балкона. Шокиращата трагедия се случи заради... неуспешна пластична операция на носа.
Ана Озигова изпаднала в дълбока депресия, тъй като нейният съпруг дни наред й се подигравал, че след операцията на носа, която си направила, прилича на прасе. Олег Пономоев постоянно й повтарял, че е грозна и я подлагал на унизителни подигравки.  Според приятели на двойката, точно тази операция била и причината за разпадането на брака им, а по-късно и за трагедията, която се е случила.
Ана слага край на живота си и на този на сина си преди ден, политайки от балкона на сградата в Омск, където живее. Тя оставила прощално писмо, в което обяснява защо е постъпила по този начин.
В социалните мрежи жената споделя, че след консултация, хирург й казал, че нейният нос не е най-съвършеният и че това може да се оправи с корекция от само един милиметър. Но след операцията Анна пише: "Не мога да се усмихна. Сега ноздрите ми са големи като на прасе. Къде е моята усмивка сега? Не мога да се усмихна, защото ми е отстранен мускул над устната. Съпругът ми, когато ме види, започва да грухти като прасе. Не мога да приема, че ще бъда такава завинаги. Имам дете, живея за него. Отивам при психолог ".
Когато Анна била зарязана от съпруга си, започнала и съдебната битка за попечителство над малкия им син. Олег искал да й отнеме родителските права и това била причината Анна да скочи заедно с детето балкона. 
"Просто исках щастие, красота и спокойствие за сина ни Глеб. Но той е израснал в спорове", пише полудялата жена преди да скочи от балкона.
22.10.2016, 14:03 часа
1707 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha