Вижте Японско чудо - най-бързата и ефективна диета

Вижте Японско чудо - най-бързата и ефективна диета Тази диета стана тотален хит в Япония и се счита за най-бързата и най-ефективна диета за отслабване досега. Сутрешната диета с банани разработи Хитоши Уатанабе, японски доктор по превантивна медицина.Сутрешната диета с банани е прост план за отслабване.
Според ръководството на тази диета за закуска винаги трябва да ядете банани и пиете вода със стайна температура. За обяд, вечеря и закуски може да ядете колкото искате, но последното хранене за деня не трябва да бъде след осем часа вечерта.
Забранените храна според тази диета са млечните продукти, сладоледа и алкохола. Също така е забранено консумирането на десерт след вечеря. С храненията е позволено да се пие само вода също на стайна температура. За следобедна закуска е разрешено консумирането на една сладка или блокче шоколад.
Това, което прави тази диета привлекателен е фактът, че тренировката не е на преден план. На тези, които ще решат да я изпробват  се препоръчва да практикуват само ако искат нещо, но и самите упражнения не трябва да бъдат стрес за организма.
22.10.2016, 14:59 часа
1171 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha