Видовете оргазъм при жените

Видовете оргазъм при жените Знаете ли какво точно представлява оргазмът? Това е върховният момент по време на секс. И мъжете, и жените изпитват оргазъм, но го преживяват по-различен начин. И при двата пола се наблюдава силна телесна наслада, издаване на звуци, спазми, контракции на тазовите мускули и общо чувство на еуфория. При мъжете оргазмът е съпроводен с еякулация. Оргазмът определено може да бъде определен като най-силното чувствено преживяване за една жена. Някои представителки на нежния пол са късметлийки и изпитват това върховно удоволствие всеки път, когато правят секс, на други им се случва по-рядко, а трети все още не знаят какво е чувството. Жената може да получи само един оргазъм по време на секс или няколко последователни в рамките на няколко минути. Специалистите твърдят, че силният оргазъм е в състояние да помогне на жената да превъзмогне стреса, на който е подложена. Статистиката сочи, че жените, които водят редовен и задоволителен сексуален живот, са по-здрави и изглеждат по-добре. Интересен е фактът, че женският оргазъм бива 4 вида – клиторен, вагинален, при стимулиране на G-точката и маточен. Научете повече за всеки един от тях:
 
Клиторен оргазъм – той се получава при стимулиране на клитора с ръка, език или мъжки полов член. Пенисът наистина е в състояние да предизвика клиторен оргазъм, стига да знаете как да си служите с него. Триенето
на главичката в клитора предизвиква уникално удоволствие у дамите. Същото може да се направи и по време на секс. При някои пози пенисът се търка в нервните окончания на клитора, което предизвиква незабравимо усещане. При всяка жена позите са различни, затова ви трябва опит, за да разберете кои са вашите.
 
Вагинален оргазъм – най-често по време на секс жените изпитват този вид оргазъм. Повечето мъже живеят в заблудата, че това е единственият начин да задоволят партньорката си. Силата и продължителността на вагиналния оргазъм зависи от нещата, които прави мъжът. Най-силните оргазми се получават при поддържане на бързо темпо по време на секс.
 
Оргазъм при стимулиране на G-точката – той се получава, когато главичката на пениса се трие във въпросното място. Най-удобната поза за това е мисионерската, но с поставена възглавница под кръста на жената.
 
Маточен оргазъм – той се получава, когато мъжкият полов член достигне до матката. Това най-често се случва с мъже, които могат да се похвалят, че са надарени.
 
Не е важно дали и какъв оргазъм получава една жена. За повечето представителки на нежния пол е по-важна е любовната игра и отношението на мъжа към нея. Затова не се притеснявайте, ако не успеете да свършите и не симулирайте оргазъм, за да не нараните егото на партньора си. Седнете и поговорете по този въпрос. Обяснете му, че понякога просто не можете да свършите, но това не означава, че сексът не ви е доставил нужното удоволствие. Някои жени разпитват какво е да изпиташ оргазъм, едва когато родят първото си дете.
23.10.2016, 12:24 часа
2402 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha