Край, разкрити сме! Мъжки секс оправдания

Край, разкрити сме! Мъжки секс оправдания Да, колкото и странно и невероятно да звучи, понякога мъжете също си имат оправдания пред половинките си, само и само за да не правят секс с тях. Нещо повече – напоследък се наблюдава тенденцията жените да са по-активните в леглото, а техните партньори да са тези, които се дърпат.
Но защо това е така? Много представителки на нежния пол започват да се притесняват, че вече не привличат своята половинка. Други пък подозират своя партньор в изневяра. Истината обаче се оказва съвършено друга, пише в. “Daily Mail”.
Оказва се, че 45% от мъжете поне веднъж са отказвали да зарадват с интимни ласки своята любима, тъй като са се чувствали твърде уморени. Приблизително толкова са и тези, чийто главен проблем за липсата на секси настроение е стресът в работата.
За 1/3 от мъжете главоболието е най-доброто оправдание да не правят секс (вероятно заимствано от жените). Един на всеки трима също така редовно се измъква от лапите на своята любима, като заявява, че е преял на вечеря и му е тежко. Около 1/5 са тези, които се оправдават с любимото си предаване по телевизията или някой вълнуващ футболен мач.
Никак не са малко и мъжете, които се чувстват неуверени в собственото си тяло и затова предпочитат да ограничат креватните занимания с половинката си. Ниското либидо също е сред честите причини за отказ на секс.
23.10.2016, 13:59 часа
1243 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha