Младежи катастрофираха при гонка в Лом, има ранен човек

Младежи катастрофираха при гонка в Лом, има ранен човек Двама младежи от Лом се втурнали да мерят сили в среднощна гонка, съобщиха от полицейската дирекция в Монтана. Дифтърът се разиграл на 23-ти октомври 15 минути след полунощ на улица "Латинка" в посока към центъра на крайдунавския град.
Да вдигне адреналина си зад волана, на едната кола се метнал 19- годишният Петър Н. П., който дори нямал книжка, но бил известен като търсач на силни усещания. В другият автомобил препуснал 22- годишният Росен В. К. Двамата политат с бясна скорост, не не спазват дистанция, блъскат се, излизат вляво от платното и блъскат паркирана самоделна земеделска техника. Росен се блъска в крайпътно дърво и от силния удар чупи носа си.
На двата автомобила са нанесени значителни материални щети. Пострадалият водач е настанен в ломската болница под лекарско наблюдение, без опасност за живота. Проверката с дрегер установила, че младежите не са употребили алкохол. По случая е образувано досъдебно производство.
След трагичната смърт на 22- годишния Давид и 33- годишния Силвестър в село Сталийска махала през август м.г. и след затегнатия контрол, гонките бяха секнали, но сега отново се натъкваме на прецедент, коментират пътните полицаи.
23.10.2016, 14:39 часа
2210 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha