Тройно убийство на жени шокира Аржентина

Тройно убийство на жени шокира Аржентина Инструктор по бойни изкуства уби бившата си приятелка, сестра ѝ и баба им в Аржентина. Това разтърси допълнително страната, залята от масови протести срещу брутална серия от убийства на жени.
Въоръженият с пистолет и нож 30-годишен мъж се отдал на кървава ярост в дома на бившата си приятелка в западния град Годой Крус, убивайки трите жени и тежко ранявайки7-месечно момиченце и 11-годишно момче, съобщиха следователи.
След това мъжът отворил притока на газ в дома и поставил запалена свещ, за да заличи доказателствата, но полицаите пристигнали преди да газът да се възпламени, съобщи министърът на сигурността на провинция Мендоса.
Тройното убийство се случва дни след като хиляди аржентинци, облечени в черно, протестираха срещу бруталното изнасилване и убийство на 16-годишно момиче.
Новото престъпление засилва гнева сред протестиращите. Над година продължава поредицата от масови демонстрации заклеймяващи традицията на насилие срещу жени в латиноамериканската страна.
24.10.2016, 09:14 часа
347 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha