Нов рекорд на BulNews.bg! 253 297 читатели за една седмица

Нов рекорд на BulNews.bg! 253 297 читатели за една седмица През миналата седмица информационна агенция BulNews.bg достигна нов исторически връх. Само за 7 дни най-четеният сайт в Северозападна България бе посетен от 253 297 души, което е абсолютен рекорд за електронна медия в тази част на страната. Сухите цифри могат да бъдат видени от всеки в независимия брояч tyxo.bg, който следи над 5000 български сайта.
Причината за това е журналистическият удар с тежката катастрофа при Ребърково в понеделник, при която загинаха шофьорът и едно от децата в колата. Тогава по стечение на обстоятелствата репортер на медията бе очевидец на инцидента и дори извади един от малчуганите, който беше затиснат зад седалката на автомобила и не бе видян до този момент от медиците. Благодарение на това агенцията успя да съобщи първа за тежката катастрофа и публикува ексклузивни снимки, които обиколиха медиите в България.
Екипът на агенцията продължава да се развива във възходяща посока и вече диша във врата на националните информационни портали. За кратко време BulNews.bg стана една от най-цитираните регионални медии от водещите телевизии, вестници и сайтове. С бавни, но стабилни темпове се увеличават и запитванията от фирми и политически партии, които желаят да работят с хитовата агенция.
За да може да прецените доколко е значимо постижението ни през миналата седмица, публикуваме резултатите на колегите от тези електронни медии от Северозападна България, които са коректни с читателите си и са поставили брояч на страниците си.
 
Медия Читатели Импресии
BulNews.bg 253 297 657 944
Konkurent.bg 88 904 243 816
Zovnews.com 29 933 43 216
24.10.2016, 10:07 часа
520 1
Коментари
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha