Железен войник! Илиян Нисторов оцеля и във втория пуч срещу него

Железен войник! Илиян Нисторов оцеля и във втория пуч срещу него Железният войник Илиян Нисторов оцеля и при поредния опит на Борислав Банчев да го свали от поста контрольор на БКС-Враца. На днешното заседание на общинския съвет местните сенатори отново гласуваха против предложението на председателя на „Либерален алианс“.
Това е третият опит на Банчев да свали Нисторов от поста му и да закрие самата длъжност. В мотивите към докладната си той посочва, че с оглед натрупаните задължения към персонала на комуналното дружество, които са в размер на 17 000 лева, за него е недопустимо да има подобна длъжност в общинското предприятие.
Въпреки това сенаторите отново оставиха Нисторов на поста. Предложението на Банчев беше подкрепено от 13 души, 17 бяха против, а двама се въздържаха. Така контрольорът на БКС ще продължава да изпълнява задълженията си.
Борислав Банчев обаче се зарече, че ще продължи да води битката си. Той се закани да опъне палатка в центъра на Враца и да събира подписи от гражданите за отстраняването на Илиян Нисторов. 
24.10.2016, 11:05 часа
1521 3
Коментари

...

28.05.2017, 18:30 часа
при положение, че ходи на всички партийни сбирки на ГЕРБ, какво точно очаквате??? пепрудката се наглася по това кой е на власт!

da

28.05.2017, 18:30 часа
този е много ценен кадър. машините стоят ,а там където се чисти го правят с метли!!!!!!!!!добре дошли в 21 век. града е потънал в боклуци и кал ,дължи пари на персонала , но...киха на някой за да си седи на топлото и доходоносно местенце. да но бяха бомбандирани по добре щеше да изглежда този град.ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ

gogo

28.05.2017, 18:30 часа
А дано стане.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha