ППМГ – Враца посрещна гости от чужбина по Проект „Еразъм +“

ППМГ – Враца посрещна гости от чужбина по Проект „Еразъм +“ Група ученици и учители от страните Турция, Франция, Латвия, Румъния, Полша, Великобритания и Испания тази седмица са гости на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца. Училището е домакин на работна среща по Програма „Еразъм +“, Проект „Да раздвижим тялото и ума си - здравословен начин на живот за юношите“. Гостите бяха посрещнати по стар български обичай и приветставани с „Добре дошли“ от директора на гимназията Татяна Василева.
Във фоайето на училището бе подредена и кулинарна изложба „Кошница здраве“, тъй като тази година дейностите по проекта са в сферата на здравословно хранене, движение и превенция употребата на вредни вещества. След това всеки един екип презентира своята страна и училище.
Работното посещение ще продължи от 24 до 28.10.2016 г.,а по-късно днес чуждестранните партьори на ППМГ ще се срещнат с кмета на Община Враца Калин Каменов. Програмата на събитието включва още: обучителни сесии, интерактивни и спортни занимания за учениците, открити уроци, както и срещи за планиране дейностите на учителите.
24.10.2016, 11:11 часа
850 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha