Размисли и страсти! 10 причини да си хванеш лекарка

Размисли и страсти! 10 причини да си хванеш лекарка Има жени, които са родени за някои професии и ни карат да завиждаме благородно на всеки, който успее да се докосне до тях. Има една професия, която винаги ни е карала да вдигаме самолета, когато си помислим за бели престилки и отдаденост в една от най-човешките професии на света. В следващите редове ще се опитаме да дадем достатъчно причини да избереш лекарка за партньорка. След този материал подозираме, че ще се разхождаш около медицинския, за да хванеш духовната наследница на д-р Куин Лечителката!
И след като се заговорихме за телевизионния медицински персонал, още помним първото мъжко осъзнаване, което дойде с д-р Куин и малко по-късно и с Памела Андерсън като спасителка на плажа. Няма да казваме колко сме завиждали на Съли и колко фантазии завършваха с тръшкането на Джейн Сиймор в шумата, където се случваше магията. И дори бяхме подготвени да превъзмогнем сламките в задника!
Мнозина осъзнават, че нито една жена в продукцията на Роко не е дипломиран лекар. И благодарение на него започнахме да изпитваме смесени чувства дори и на военната комисия. На нас се падна честта да бъдем с жена-хирург, която очевидно се забавляваше, когато правеше проверката на питоните. И до днес Пешо твърди, че неговият преглед изобщо не е напомнял на преглед. 
Ако мед. сестрите играят в Лига Европа, лекарките се подвизават в Шампионска лига. Разбира се, повечето имат политика, която забранява отношенията с пациент, но от приятел знаем, че някои експерти пред рентгена винаги измислят причина да оставят пациента по гол задник и дори се гордеят с това постижение. Боксерките нямат метални копчета, ама това винаги идва след като застанем "Командо" срещу дамата и рентгена. Колко се надяват да бъдат ухапани от паяка, който направи Spiderman това, което е днес. 
Да споделяш спалнята с дама с бяла престилка има огромни плюсове, когато говорим за сервизирането на анакондата. Дамата на сърцето винаги може да напише една рецепта за виагра и след това да си подари част от най-зловещите оргазмични трусове и след 4 часа да те откара в болницата, защото още не можеш да се предадеш. Освен това не е непозната с всички проблеми, които можеш да имаш. Това е като да живееш с механик на Ferrari в блока - винаги ще има време за малко експерименти по наследствения москвич.
Благодарение на натрупаните знания около човешката физиология, дамите винаги използват знанията си, за да получат максималното от всеки жребец, който е дошъл на изследване. Ръцете им са инструмент на прецизност и талантът се разпространява през цялото тяло. С други думи, тя контролира твоето сексуално желание и може да приключи всичко за 5 минути или 5 дена. Неин си, както и да го погледнеш!
Все още изпращаме писма до здравния министър с надеждата, че ще наеме Оливия Уайлд за топ лекар в някоя от всички болници! Негативизмът им не ни харесва!
Не знаем дали сте забелязали, но около 90% от лекарките остават слаби и добре поддържани. Някои биха обвинили анатомията като предмет, който доставя повече кошмари и безсънни нощи, а други продължават да смятат, че дежурствата наистина ги убиват. Нито едно учебно заведение не трябва да подлага своите чада на подобно изпитание, но красотата изисква жертви, както и 24-часово безсъние!
Само фактът, че можеш да я изненадаш на нощното дежурство с цветя и няколко оргазма. Вече имаш разрешение да си играеш с нея на "Чичо доктор" и да носиш голямата ваксина за медицински цели. 
Жените в униформа са възбуждащи, а жените без униформа... Разбираш ни идеята, нали?
Няма да има нито една болест, която да те събори. Един огромен плюс в тези жени е засиленият инстинкт и желанието за помощ. Получаваш абсолютната медицинска помощ с глезене от най-добрите в занаята. Пък и нека бъдем откровени, гушкането винаги приключва с изпотяване и избиването на всички микроби. 
25.10.2016, 09:04 часа
1395 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha