Директорски син уби красива учителка

Директорски син уби красива учителка 27-годишна учителка от Приморие стана жертва на жестоката ревност на младия си любовник. 19-годишният младеж удушил любимата си и я изхвърлил в близката река. После сам отишъл в полицията и се предал. 
Анастасия Хроленко от село Покровка не се прибрала вкъщи на 16 октомври. Отначало в училището, където работела младата жена, решили, че тя е заминала за Владивосток на курсове за повишаване на квалификацията. Но след като тя не вдигала мобилния си телефон, а и никой от близките й не знаел къде е Настя, полицията започнала издирването на младата жена. 
Изчезналата учителка била в развод и сама гледала 4-годишната си дъщеря. В последно време Настя се сближила с доста по-млад от нея мъж - 19-годишен шофьор на такси. Младежът никак не се харесал на приятелките й, но те решили да не й се месят и да не го коментират. 
След като извършил престъплението, младежът признал пред полицаите за жестокото убийство. Той разказал как и къде удушил Настя, къде изгорил дрехите й и на кое място хвърлил тялото й (което обаче все още не е открито). Близки и спасители търсят останките на младата жена, за да я погребат. 
Като мотив за убийството следователите разглеждат две версии - дълг и ревност. Младият мъж взел назаем 140 000 рубли от любимата си. Възможно е тя да си ги е поискала, а той да не е могъл да ги върне. Освен това любовникът се дразнел открито и от честите посещения на бившия съпруг на Настя, който идвал да види дъщеричката си. 
Източници на следствието разкриват пред "Блокнот.ру", че хладнокръвният убиец е син на директора на училището, в което работела Анастасия.
25.10.2016, 10:58 часа
1316 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha