"Манастирище" и "Червена чета" минават групите на минифутбол

"Манастирище" и "Червена чета" минават групите на минифутбол Два от четирите представители на врачанската АЛМФ митаха групите и продължават в 1/16 финалите. Успехите дойдоха в Лига България, а загубите са в Шампионска лига от турнирите на българската асоциация по минифутбол. Най-силно се представи тимът на "Манастирище 2000", който спечели и двете си срещи и зае първо място в група „К”. Съставът на М 2000 всъщност изигра само един мач, в който разби с 14:4 "Валяците" /София/. По 4 гола вкараха Илия Илиев и Ангел Петров, по 2 добавиха Георги Коцев и Юлиян Димитров, а с по един се отчетоха Николай Ганчев и Иво Димитров-Зуека. Ангел бе избран за футболист №1 в групата. Врачани спечелиха служебно с 5:0 срещу "Севера" /Ботевград/.
Вторият продължаващ напред е съставът на "Червена чета Радецки", който се класира като 2-ри от група „Р”. Козлодуйци паднаха от "Сенсата" /Ботевград/ с 1:2, но спечелиха с 5:0 срещу "Шивачите" /Смолян/ и си осо.игуриха място на 1/16 финалите.
Двата отбора от врачанско, участници в Шампионска лига на БАМФ отпаднаха. И двата състава загубиха двете си срещи в свойте групи. "ВиК" загуби от "Вадиас" и "КЦМ 2000 Груп", а "Околчица" бе надигран от "Холандците" и "Gold Ins".
25.10.2016, 11:44 часа
230 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha