Девойка продава девствеността си, за да възстанови изгорял дом с парите

Девойка продава девствеността си, за да възстанови изгорял дом с парите В днешно време хората все по-често търсят лесния начин за забогатяване. На никой не му се бъхти цял живот за някакви смешни заплати, които така или иначе не са ти гарантирани, защото шефове-гадняри сме видели много през последните години.
Точно на този принцип е и Катрин Стоун. Тя реши, че е по-добре да продаде на търг девствеността си, за да заработи 400 хиляди долара. Идеята на Катето иначе е благородна – да помогне на семейството си, чийто дом изгорял вследствие на пожар.„
Стоун напуснала родния Сиатъл и се настанила в един от легалните публични домове в Невада. Именно там тя щяла да извърши съдбовната стъпка и да счупи саксията. Има едно “но” – момичето няма да се отдаде на всекиго, а само на този, към когото почувства някаква “връзка”.
На нападки в социалните мрежи защо ще се продаде за пари, тя отговори: “И аз ще го направя от любов, но от любов към семейството си!”
Собственикът на легалните публични домове в Невада Денис Хоф е позволил на госпожица Стоун да пребивава и да работи в едно от заведенията му, докато открие подходящия човек. Но тя не предлага сексуални услуги в бордея, преди решителната стъпка.
Домът на родителите на Катрин изгорял през 2014 година, а те не го били застраховали и останали без покрив.
25.10.2016, 15:14 часа
934 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha