Зрелищно шоу очаква видинчани

Зрелищно шоу очаква видинчани Най-голямата атракция от програмата на честванията на духовния празник на Видин - Димитровден ще е тази вечер. Жителите и гостите на града ще имат възможността да видят акробатика в небето. Членовете на групата "Канетикс" ще покажат уникалното си шоу на фасадата на 70-метровата сграда на Община Видин. Акробатите се подготвят от вчера за шоуто, а видинчани с интерес наблюдаваха репетицията им във въздуха. 
"Много е хубаво, не всеки може да го направи. Аз като ги гледам отдолу и ми се върти главата... Просто си е дарба това", споделиха видинчани. 
Сирма Добрева, арт директор и изпълнител в "Канетикс" гостува в "Цветовете на деня". 
"Това е една от малкото сгради, които са много подходящи за нашето представление, защото повечето Общини са ниски сградите. На тях също изнасяме шоу, но такава висока сграда е перфектна", каза в началото на разговора Сирма Добрева и призна, че от покрива на Общината се разкрива великолепна гледка към града. 
Как се е родила идеята за въздушното шоу, на кое друго място във Видин групата има идея да изнесе представлението си и как се подготвят артистите, сред които има акробати и от региона- чуйте в звуковия файл. 
Началото на въздушно шоу „Акробатика в небето” е от 19.30 часа на площад "Бдинци".  
25.10.2016, 16:36 часа
792 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha