Извънредно! Тежка катастрофа край Монтана, има ранени хора /снимки/

Извънредно! Тежка катастрофа край Монтана, има ранени хора /снимки/ Тежка катастрофа е станала днес в късния следобед край Монтана, научи първо репортер на информационна агенция BulNews.bg. Лек автомобил „Ауди А4“ с монтанска регистрация се е врязал челно в тежкотоварен камион. Инцидентът е станал на пътя между областния град и близкото село Николово. След зверския удар трима души са закарани в тежко състояние в монтанската болница.
По неофициална информация автомобилът е бил управляван от пиян мъж без книжка от съседното село Долно Белотинци. С него пътували двама приятели, с които трябвало да продължат да празнуват в родното му село. За нещастие шофьорът карал много бързо, на около 4 км. от Монтана изгубил контрола над автомобила и се ударил челно в идващия насреща камион, който превозвал камъни.
Повече от два часа движението в района на катастрофата беше блокирано, заради което се образуваха километрични опашки. Две пожарни, три линейки и две полицейски коли участваха в спасителната акция след жестокия удар.
25.10.2016, 19:58 часа
15207 1
Коментари

i

28.05.2017, 18:30 часа
takiva piandurnitzi da mrat naprazno e izvikana lineika za 6ofiori bez knijka samo belene
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha