"Лудогорец" изхвърли "Монтана" за купата с 4:0

"Лудогорец" изхвърли "Монтана" за купата с 4:0 "Лудогорец" бие по табел за купата на България. След като преди 20 дни удари "Ботев"/Вр/ с 4:0, сега направи същото и с "Монтана". Четирите гола за победата вкараха Кешерю - два и Натаниел и Мисиджан по един. Зелените подходиха сериозно към срещата, независимо че не излязоха с титулярен състав. Кешерю откри в 9-та минута след разбъркване в полето. В 33-та минута Натаниел изстреля остър диагонал по земя и направи 2:0. "Монтана" имаше 2 възможности. Открадната топка и опит за прехвърляне на Иван Иванов не сполучи, а реферът не даде дузпа за нарушение срещу Дос Сантос. 
През второто полувреме Кишада удари греда. В 77-та минута Кешерю вкара втория си гол, засичайки центриране от дясно, а в последната минута Мисиджан промуши кълбото между краката на вратаря Василев за крайното 4:0.  
Монтанци също играха с резерви. Треньорът Джамбазки запази някои от титулярите, знаейки че няма какво да очаква от този мач. Не случайно "Монтана" изтъргува домакинство и мачът се игра в Разград. 
Съставът на "Монтана": Василев, Благоев, Чапаев, Бамба, Контохристос, Ив.Иванов /55-Ст.Петков/, Дяков /70-Полюткин/, Чипев, Атанасов, Илиев, Дос Сантос /80-Данянов/.
Треньорът Джамбазки след края на срещата: "Не сме отписвали мача. Дадох минути на тези, които по-рядко играят. Разликата с тях е много голяма. По-важен е мача за първенство с "Берое". Дебютираха 2 юноши от школата. Съдията не ни даде дузпа. Опитахме да играем на контри, но не се получи. Защитата бе изцяло нова. Решено бе да играем в Разград преди аз да стана треньор. Щом не играем в Монтана, няма значение къде. Показахме ниско ниво, не съм доволен. Ще трябва подсилване във всички линии. До края на есенния дял това е състава."
25.10.2016, 22:34 часа
503 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha