Папагал издъни стопанина си за любовна афера

Папагал издъни стопанина си за любовна афера Мъж за малко да се озове зад решетките, след като неговата любовна афера с прислужницата му беше разкрита от... домашен говорещ папагал!
Изневярата била разкрита, след като папагалът започнал да повтаря закачливи фрази пред собственичката си, за която тези изрази били непознати.
Жената всъщност се съмнявала от доста време във верността на мъжа си, но всичко се подредило, когато птицата започнала да я сваля.
Тъй като действието се развива в Кувейт, мъжът бил заплашен от затвор или принудителен труд. Това разбира щяло да се случи, ако съдът признае думите на папагала като доказателство. Но той не го признал. Според Темида птицата може да е чула думите по радиото или телевизията.
Това обаче не спряло рогатата жена. Един ден просто се прибрала по-рано от работа и видяла двамата в разгорещена сцена. В крайна сметка папагалът не излъгал.
Това не е първият случай, в който папагал разкрива изневяра. През 2006 г. птица изкрещяла: "Обичам те, Гари". Това тогава било достатъчно за Крис, за да се раздели със Сузи.
26.10.2016, 14:22 часа
654 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha