Одрусаха рускиня с 200 лева за псувни пред полицаи

Одрусаха рускиня с 200 лева за псувни пред полицаи Постоянно пребиваваща у нас 38-годишна жена от руски произход е глобена с 200 лева за нарушениe по смисъла на указа за борба с дребното хулиганство, съобщиха от Районния съд във Варна. Нарушението, изразяващо се в непристойно поведение и използване на обидни изрази пред сградата на Второ районно управление на МВР, е регистрирано малко преди полунощ на 24 октомври.
Видимо алкохолно повлияната жена, преминавайки пред сградата безпричинно и на висок глас започнала да отправя неприлични думи по адрес на друга жена, която в този момент разговаряла с дежурния постови полицай. Служители на реда, след отправена забележка, също били подложени на вербални нападки, обидни квалификации и жестове.
Непристойното държание на публично място наложило нейното задържане от страна на органите на МВР. Пред съда 38-годишната жена демонстрира критично отношение към извършеното и заяви, че няма други подобни нарушения досега. Решението подлежи на обжалване в 24-часов срок.
26.10.2016, 15:32 часа
589 1
Коментари

Баце

28.05.2017, 18:30 часа
А пък нашите роми ги бият и после нищо, ето това е демокрация :-)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha