Оралният секс - удоволствие или отвращение?

Оралният секс - удоволствие или отвращение? Оралната любов се практикува от повечето мъже и жени, но има и такива, които не я харесват по една или друга причина. Докато за едни оралните ласки са удоволствие, за други те събуждат отвращение. Защо има разлика в мнението и усещанията при френската любов?
Оралната любов се практикува от почти всички двойки, които правят секс. 76% от представителките на нежния пол поне веднъж в живота си са правили френска любов. Малко от тях обаче признават, че това не им допада.
Дори, когато две жени си говорят и си споделят, на тях им е трудно да си признаят, че се отвращават от оралната любов. Повечето жени твърдят, че френската любов им харесва и я практикуват с удоволствие, защото са свободни и некомплексирани. За някои от тях обаче това не е истина и нещата не седят по начина, по който те твърдят.
Има жени, които не харесват вкуса на семенната течност, на други пък движенията на пениса предизвикват позиви за повръщане. За разлика от вагиналния секс, в оралния участват вкусът, усещането и обонянието. Възможно е партньорът ти да те възбужда физически, но да не ти харесва миризмата му.
При оралната любов хигиената е от първостепенно значение. Ако един човек се поддържа, то няма причина да се притеснява, когато му правятфренска любов. Взаимното помирисване и изследване с език са част от сексуалното взаимодействие при всички примати, към които се числим и ние, хората. Има обаче хора, за които това е приравняване към животни, което е унизително за тях. За други жени пък фелациото оскърбява достойнството на жената.
Орален секс обикновено практикуват двойки, които живеят в държави, където традицията изисква опазване на девствеността до сватбата. Но има места, където има и религиозни забрани за целувки по интимните части, но за някои двойки именно тези забрани засилват насладата и подхранват усещането, че се нарушава едно табу. Разбира се, орален секс се практикува и в държави, където няма такива морално остарели традиции.
Сексът представлява спонтанно творчество, където партньорите могат да правят всичко, което им доставя удоволствие. По време на акта мъжът и жената се доверяват един на друг, властват или се подчиняват.
Има жени, които не могат да целуват и да правят орален секс на мъж, когото не обичат. Готовността или отказът да даряваш с ласки партньора с устни и с език показва колко големи или нищожни са близостта и доверието помежду ви. В обикновената целувка има много повече интимност, отколкото в секса.
Има мъже, които не искат да проникват в жената, защото не желае да се обвързва с нея, но в същото време иска да получи удоволствие от нея, избягвай душевната близост. Заради такива мъже някои жени приемат фелациото като унижение. Когато обаче двама души са влюбени оралните ласки придобиват съвсем друг смисъл и свидетелстват за доверието и желанието да накараш човека, когото обичаш, да се чувства приятно.
26.10.2016, 16:25 часа
3146 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha