Утре препитват мераклиите по проекта "Приеми ме"

Утре препитват мераклиите по проекта "Приеми ме" Утре ще се проведе интервюто с единствения кандидат за началник на екипа по проекта „Приеми ме“ за Враца, научи BulNews.bg.
Кандидатката за длъжността Александрина Николова ще бъде препитана от комисията в 13.30 часа.. Единствено тя е преминала успешно подбора по документи. В началото е имало още две желаещи, но те отпаднали поради липса на необходимия професионален опит.
Николова е подала документи и за длъжността „социален работник“ към същия проект, с обхват Враца, Козлодуй, Криводол, Мизия и Роман. Нейна конкурентка е Наталия Червенкова, която също е одобрена по документи. За мястото документи са подали още 9 мераклии, но са били без необходимия професионален опит, който е минимум 3 години в дейности по закрила на детето.
На интервю ще се явят и две кандидати за социални работници в общините Бяла Слатина, Мездра, Борован, Хайредин и Оряхово. Това са Силвия Димитрова и Дарина Горанова.
Припомняме, че проектът „Приеми ме“ е в партньорство с агенцията за социално подпомагане. Работните места са за общините Враца, Козлодуй, Криводол, Мизия и Роман. Търсят се един началник екип, четирима социални работници за общините Борован, Бяла Слатина, Мездра, Оряхово и Хайредин, както и други трима социални работници.
26.10.2016, 17:02 часа
1114 1
Коментари

врачанка

28.05.2017, 18:30 часа
Още от преди конкурса се знае, че шефка ще стане мазното същество Александрина Николова. Любимка сред общинските коридори, на всекиму угодна, но за съжаление недостойна за длъжността. Защо ли изобщо се провеждат тези конкурси.....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha