Побеснял баща повали с един удар съученик на сина си и го остави да се гърчи на пода

Побеснял баща повали с един удар съученик на сина си и го остави да се гърчи на пода Баща повали на земята с един удар в корема съученик на сина си и го остави да се превива на земята. Инцидентът, заснет от камера за видеонаблюдение, се е случил в начално училище във Вашингтон, САЩ, съобщава ksla.com. На записа се вижда как бащата върви по коридора и минавайки покрай ученика, го удря с юмрук в корема. След това продължава по пътя си, все едно нищо не се е случило, поглежда момчето, което се превива на земята, и си тръгва.  
Към момента причините за инцидента са неизвестни.
Пострадалото момченце - Джон Мак Лин, е в шоково състояние.  „Бях в коридора, той мина покрай мен и ме удари в корема. Много ме болеше”, споделя детето.
Записите от камерата за видеонаблюдение поискала майката на Джон - Лена Мак Лин. Жената отбелязва, че до инцидента тя е имала добри отношения с всички родители и не разбира защо синът е преживял подобно нещо.
„Този човек вижда, че синът ми се гърчи от болка. Всичко, което казва в своя защита, е, че това е начинът, по който той си „играе””, възмущава се родителката.
От школото са категорични, че безопасността на учениците и персоналът са на първо място.
Случаят с нападението над момчето е предаден на полицията. 


 
27.10.2016, 10:19 часа
1208 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha