​Верижна катастрофа блокира трафика до автогарата във Враца /снимки/

​Верижна катастрофа блокира трафика до автогарата във Враца /снимки/ Верижна катастрофа с три автомобила затрудни трафика на подлеза до автогарата във Враца, видя първо репортер на BulNews.bg.
Един в друг са се нанизали джип „Рено Сценик“, „Фолксваген“ и миниван „Ситроен“.
И трите автомобила са се движели от светофарите в посока подлеза. Все още не е ясна точната причина довела до катастрофата, но най-вероятно „Фолксваген“-ът е намалил по-рязко скоростта, с която се е движел, пикапът се е забил в него и го е избутал напред и така лекият автомобил се забил в джипа.
Щетите по автомобилите са минимални - изкривени брони и счупени фарове. В момента участниците в произшествието чакат от КАТ да опишат щетите и да кажат кой точно е виновен за сблъсъка. Движението в района е затруднено и се образуват големи опашки от моторни превозни средства.  
27.10.2016, 11:31 часа
8223 3
Коментари

66666

28.05.2017, 18:30 часа
Както овцете си завират главите в гъзовете на овцете пред тях,така и тия набедени шофьоре не спазват дистанцията между тях.Да оставим това,че като светне зелено и всички тръгват с газ до дупка.Селендурите са си и остават завинаги селендури!

123321

28.05.2017, 18:30 часа
Когато се съберат на едно място все велики шофьори, нерваци, селски дребни тарикати и комплексари то до тук се стига! Невероятна простотия цари по пътищата граничеща до кретения, но това кара мнозина да се гордеят с идиотията си! Няма толерантност! Няма съобразителност! Всеки стана по , най!!! Не говоря за конкретния случай, а принципно за всички случай на ПТП, които понякога водяти до смърт на невинни поради гореизброените причини!

Todor

28.05.2017, 18:30 часа
За това се спазва дистанция,а не да се лепят един за друг!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha