Сълза и смях! Общински шеф шпионира кола на журналисти във Враца

Сълза и смях! Общински шеф шпионира кола на журналисти във Враца Директорът на общинското предприятие „Паркинги и гаражи“  във Враца Венчо Кръстев още не може да забрави миналото си на полицай и продължава да се занимава с ченгетарски номера, научи информационна агенция BulNews.bg. Онзи ден скандалният шеф обикалял цял ден около офиса на медията ни, за да издебне кога служебният автомобил ще спре пред сградата, за да го снима. След това будният гражданин написал донос до КАТ с аргумента, че точно тази кола го била подразнила много. На снимката има още 4 автомобила, които са паркирали пред новата бизнес сграда, но Венчо Кръстев се „подразнил“ само от този на журналистите. Човек да се чуди в тази ситуация да се смее ли или да плаче!
Истината е, че след избирането му за директор на общинското предприятие, то придоби лош публичен имидж, заради методите му на работа. Почти всеки ден BulNews.bg пише за инциденти между служители на синята зона и граждани на Враца. Конфликтите са толкова тежки, че се налага да бъде викана полиция, за да се овладее ситуацията. Та, именно заради тези наши публикации, Венчо Кръстев решил да си отмъсти, като снима колата и ни натопи в КАТ. В постъпката му няма нищо героично и е твърде унизителна за поста, който заема, а хора с по-крайни разбирания може би биха я определили дори и като помиярска.
Редно още на следващата сесия общинските съветници да го освободят от заеманата длъжност заради влошения публичен имидж на предприятието, за да може той на воля да се прави в свободното си време на фотограф. Така ще има възможност да подаде десетки - не, стотици сигнали за спрели автомобили извън синята зона. Иначе едва ли в длъжностната му характеристика влиза задължението да обикаля по цял ден из кафенетата и да дебне за снимка автомобила на критикуващите го журналисти.
Време е и кметът на Враца да научи, че точно Венчо Кръстев е човекът, който издаде на медиите провала с доставката на куция паяк. Калин Каменов трябва да прецени дали може да работи с такъв човек, а съветниците от ГЕРБ е добре да се замислят дали трябва да търпят директор, който създава напрежение около работодателя си.
27.10.2016, 13:27 часа
5548 12
Коментари

рррррррр

28.05.2017, 18:30 часа
синчето му славчо от милицията е пълен кашмер, венчо си го знаем

Утрепко

28.05.2017, 18:30 часа
бУзОв, олигофренино, имай доблестта да си признаеш, че ти си идиота паркирал неправилно и иди си плати глобата в КАТ. Всекидневно паркираш по спирките на градският транспорт. Няма ги готовите парици, които ти плащаше Никито Иванов и сега злобееш ли, злобееш!!!

Бузов

28.05.2017, 18:30 часа
Селянче, Не се научи, че не е учтиво да триеш коментари на твой читатели. Нали си имаш "Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите." Защо го правиш?

Врачанин

28.05.2017, 18:30 часа
Няма ли хора с образование които не са пенсионери ?Защо продължават с назначенията на пенсионирани полицай които взимат максималната пенсия и са и на работа в общината,като този на снимката.Докога кмете?

as

28.05.2017, 18:30 часа
nali GERB ne lansira bivshi komunisti

dimitrov

28.05.2017, 18:30 часа
kvo, se tsudite,toi bokluk,dori i ne prav bi napravil sashtoto i s negovia bashta,sin,jena i dashteria......zashto be bokluk ne snimash kolata na kmeta kogata spira na tsentralnite plotski kadeto jivee,.a

одо

28.05.2017, 18:30 часа
Я незнам къ още врачане не са го прибили ми търпат.

bobi

28.05.2017, 18:30 часа
На мен ми прилича на сервитьорче.Може и да е бил.

v

28.05.2017, 18:30 часа
Kalin hodi po centara kato markuch.Zabelqzahte li

Доктор Ох, Боли

28.05.2017, 18:30 часа
Понеже прякорът Венчо Гъза е зает, предлагам на този да му викаме Венчо Мозъка!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha