Този див Северозапад! Гореща гонка с крадено „БМВ“

Този див Северозапад! Гореща гонка с крадено „БМВ“ Пореден екшън се е разиграл в Дивия Северозапад тази нощ. Бони и Клайд от Лом откраднаха „БМВ“ и си спретнаха гонка с полицията, научи BulNews.bg.
Към 2 часа днес 18-годишен ломчанин с инициали П.С. подал сигнал в районното полицейско управление, че ползваният от него лек автомобил „БМВ 325“ със софийска регистрация е бил откраднат. Служителите на реда предприели незабавно разследване и започнали да издирват колата по горещи следи. При обход на улица „Софийска“ на излизане от крайдунавския град, в близост до на бензиностанцията в квартал „Младеново“, возилото било забелязано от автопатрул на полицията с посока на движение към близкото село Долно Линево.
Започнало зрелищно преследване, като ченгетата успели да настигнат бавареца на ул. "Войводина бахча" след цех на ЕТ. След като видял, че няма измъкване, шофьорът на колата набил рязко спирачки и спрял по средата на шосето. Той отворил вратата и хукнал да бяга, но бил настигнат и заловен от служителите на реда. Оказало се, че той е стар познайник на полицията с криминални прояви и присъди и веднага бил разпознат като Л.Р. на 19 години. С него пътувала 22-годишна девойка с инициали П.Р. Тя слязла от колата и също била арестувана.
Работата по случая продължава, съобщиха от полицията в Монтана. 
28.10.2016, 09:25 часа
5212 1
Коментари

ооппсааа

28.05.2017, 18:30 часа
А сега дайте им "стипендия"!А пък бъчвето може и да ги итегрира в близките 100 години!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha