Наркоман, изнасилил и обрал 14-годишна, остава в ареста

Наркоман, изнасилил и обрал 14-годишна, остава в ареста По искане на Окръжната прокуратура в Разград съдът взе мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо опасния рецидивист с 11 присъди, извършил грабеж и блудство. Това съобщиха от обвинението.Искането на Окръжната прокуратура в Разград за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо обвиняемия за грабеж, извършен при условията на опасен рецидив, и за блудство с 14-годишно момиче Милко Ив., бе уважено днес от състав на Разградския окръжен съд. 39-годишният мъж от село Кочово, община Велики Преслав, бе привлечен вчера като обвиняем.
 На 25 октомври 2016 г. около 21 часа Милко Ив. застигнал по пътя към разградския кв. „Орел“ 14-годишното момиче. Със сила и заплаха с нож мъжът го завлякъл в храстите и извършил блудствени действия, след това поискал момичето да му предаде парите и златните си накити. Когато 14-годишната обяснила, че няма пари и злато в себе си, той отнел със сила и заплаха мобилния й телефон със СИМ-картата. След това я придружил до дома й, откъдето тя обещала да му даде пари, за да си купи наркотици, и златни накити на семейството си.
14-годишното момиче разказало на майка си какво се е случило и тя повикала полиция. На следващия ден по описанието на жертвата Милко Ив. бил задържан. В квартирата му е открито метално острие, с което е заплашил момичето, от автомобила му е иззет мобилният телефон на жертвата заедно със СИМ-картата, която той повредил.
Искам малка присъдичка, заяви пред съда 39-годишният опасен рецидивст, който има зад гърба си 11 присъди за кражби, средна телесна повреда и унищожаване на чуждо имущество. 
28.10.2016, 16:17 часа
609 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha