Младшата на "Ботев"/Вр/ с лесна победа от 4:0 над "Искър"/Роман/

Младшата на "Ботев"/Вр/ с лесна победа от 4:0 над "Искър"/Роман/ "Ботев" /Враца/ спечели лесно с 4:0 срещу "Искър 1923" /Роман/ в среща от 6 кръг на зона "Враца". С успеха врачани се утвърдиха на първото място, запазвайки 3 точки разлика пред втория. За крайното 4:0 срещу новака от Роман се разписаха Иван Велчев /на снимката/, Виктор Викторов и Алекс Иванов. Ботевци влязоха с лекота в мача и Иван Велчев откри в 3-та минута с удар по диагонала. Алекс Иванов увеличи на 2:0, след като финтира защитник и преодоля вратаря в средата на полувремето. Малко по-късно Виктор Викторов покачи с добавка, след пас на Ники Петков. Велчев направи показно за 4:0 със самостоятелен рейд през защитата в края на първата част. 
През второто полувреме ботевци дръпнаха газта. Преобладаваше надлъгване на ниско темпо, като и двата отбора не успяха да се преодолеят взаимно и резултата се запази. 
В останалите две срещи: "Ком" - "Първа Атомна" 3:4 и "Локо"/Мз/ - "Чавдар"/БС/ 3:1. Води "Ботев"/Вр/ с 16 точки, пред "Първа Атомна" с 13 и "Локо"/Мз/ с 10.
28.10.2016, 20:29 часа
619 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha