Кошмар! Пуснаха на свобода жесток изнасилвач

Кошмар! Пуснаха на свобода жесток изнасилвач Изнасилвач се размина със зандана и е пуснат свободно да се разхожда из улиците във Врачанско, научи BulNews.bg.
В началото на юни миналата година край Роман криминално проявеният и осъждан мездренчанин В.Д. загледал добре сложена жена и решил, че непременно трябва да я има. Тя била облечена в къса червена рокля, което подлудило похотливия мъж. Мераците му обаче останали без отговор и той решил, че ще действа грубо. Издебнал жената, хванал я за ръцете със сила и започнал да я изнасилва, като през цялото време повтарял, че ако се обади или се опита да избяга ще я пребие и зарови.
Въпреки жестокото престъпление, магистратите от районния съд в Мездра осъдили изнасилвача само на две години и осем месеца затвор, и то с отложено изпълнение на присъдата за срок от 3 години. Не бил одобрен и иска от страна на потърпевшата И.П. за претърпените болки и страдания, унизена чест и достойнство. Тя поискала 40 000 лева обезщетение, от които били одобрени едва 5 000. Присъдата може да се обжалва пред врачанския окръжен съд.
01.11.2016, 08:40 часа
3886 2
Коментари

с

28.05.2017, 18:30 часа
споко следващия път ще хвърли око на съдииката

Христо

28.05.2017, 18:30 часа
Ако изнасилването е факт, всички истини и неистини в статията са без значение. Обществото е пропищяло от ОТКАЗ за правосъдие! За да имаме здраво общество, нужни са и адекватни на престъпленията присъди. Пробация, условна и т.н. не са присъди, а "отложено изпълнение" не го проумява ума ми, както и на много други хора. Отложено би трябвало да се прилага само ,ако пръстъпника е бременен!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha