Бразилия избра своята "Мис Бум-бум"

Бразилия избра своята "Мис Бум-бум" Ерика Канела спечели тазгодишния бразилски конкурс "Мис Бум-бум" за най-атрактивни задни части, като за пръв път короната грабна чернокожа представителка, съобщи в "Дейли мирър".
Канела е кралица на самбата и фотомодел. Тя победи на финала в нощен клуб в Сао Пауло. Ерика заяви, че гордо е представила "неподправената бразилска красота".
Десет милиона души гласуваха онлайн, за да излъчат финалистките от 15-те щата на Бразилия. В конкурса пластичната хирургия е позволена, но не и в областта на седалищните части на участничките. Някои от тях показаха дори рентгенови снимки, за да докажат автентичността на своите Б-страни.
Излъчена бе и мис баба "Бум-бум", 64-годишната Дона Джералда, бивша участничка в бразилския "Биг брадър". Това бе шестото издание на конкурса, в което носителката на короната получава парична награда от 12 хиляди британски лири.
Апетитните дамски атрибути в тази специфична област са обект на национална гордост в Бразилия. Честа практика е повечето карнавални красавици да застраховат за крупни суми тази част от своята анатомия, пише изданието.
11.11.2016, 09:19 часа
1475 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha