Нагъл общинар от Враца агитирал в изборния ден

Нагъл общинар от Враца агитирал в изборния ден Представителят  на организационно-техническия екип на община Враца Серьожа Пеев е агитирал неправомерно в изборния ден във Враца, научи BulNews.bg.
Жалбата в РИК Враца е подадена от Иванка Стоянова-Дуарте в качеството й на представител на инициативния комитет за издигане на Румен Радев и Илияна Йотова, като независими кандидати за президент и вицепрезидент на Републиката. Иванка Стоянова-Дуарте заявила пред комисията, че в избирателните секции на ПУИ „Петър Берон“ се провежда неправомерна агитация от Серьожа Пеев. Проверка на екип от РИК Враца установил, че действително Пеев се намира като представител на община Враца пред избирателните секции на ПУИ „Петър Берон“. Самият той не отрекъл, че е показвал на близки и роднини как да гласуват.
След разговор с комисията Пеев преместил бюрото, на което се намирал, на разстояние от избирателните секции. Комисията отчела действията му като нарушение на разпоредбите на изборния кодекс и го предупредила, че при повторно нарушение ще бъде отстранен от района на избирателните секции.

 
13.11.2016, 12:00 часа
2752 2
Коментари

12345

28.05.2017, 18:30 часа
Този е мъжлето на Малинка Николова.

Владо Мастиката

28.05.2017, 18:30 часа
Не се поддавайте на натиск, представители на общината. Както съм ви казал, разговаряте с хората за времето, цените на тока, парното, зелето и карфиола на пазара и да помните, тананикайте си песента от 17 мига от пролетта.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha