Враца избухна! 64.58% от хората искат оставката на Калин Каменов

Враца избухна! 64.58% от хората искат оставката на Калин Каменов Резултатите от гласуването на врачани на балотажа в неделя са категорични - хората наказаха партията на Бойко Борисов с безпрецедентните 64% в полза на ген. Румен Радев. Този резултат е и вот на недоверие към кмета от ГЕРБ Калин Каменов. Врачани ясно заявиха, че не одобряват методите на управление на общината и искат некадърният политик да даде оставка и да се маха от града. Резултатите от това гласуване категорично показаха негативното отношение на мнозинството към лицето Калин Каменов. Хората не поискаха да приемат, че за първи път в историята на Враца кметът и неговите заместници живеят на квартира и се губят по улиците на областния център.
Неговите симпатизанти вероятно ще се опитат да го защитят с тезата, че изборите са били за президент, а не за кмет, но това е твърде нестабилна опорна точка и по-добре да не го правят. По тази логика Бойко Борисов не трябваше да подава оставка, тъй като изборите не са парламентарни, но министър-председателят правилно разчете настроенията в държавата и поиска нови избори. Един мъж трябва да постъпва точно така.
През изминалата една година от управлението на Калин Каменов Враца тръгна стремглаво надолу и като инфраструктура и като качество на живот. По време на предизборната си кампания политикът на ГЕРБ твърдеше, че ще върне младите в града, а веднага след като спечели мандата назначи в администрацията хора от София, Варна, Благоевград, Петрич и откъде ли не, при наличието на достатъчно подготвени млади специалисти в областния център. Единственият нает местен кадър бе баронеса Долапчиева, която е на преклонна възраст и с необяснимо богатство, въпреки че цял живот е била директор на детска градина.
Още през януари пролича, че Калин Каменов няма никакви умения да ръководи общината и да общува с подчинените си, с колеги и гражданите. Зимата градът бе непроходим заради снега, а през останалото време - заради разкопаните по водния цикъл улици, които останаха с месеци в траншейно състояние. Врачани започнаха да проумяват, че са жертва на амбицията на Цветан Цветанов да назначи за кмет своя кумец Калин Каменов, само за да демонстрира своята сила в държавата. Като капак на всичко градоначалникът влезе във война с най-влиятелната медия, което му донесе само негативи, тъй като всички публикации за негови грешки заминаваха на личния имейл на Бойко Борисов и за всеки случай - в централата на партията в София. Така че при предстоящата среща на лидера на ГЕРБ със своите кметове, Калин Каменов ще бъде един от първите, на които ще се търси сметка за тежкия провал в изборите за президент. Бойко Борисов със сигурност вече знае, че през следващите 100 години Калин Каменов няма никакъв шанс отново да спечели избори, пък били те и в Патагония.
При толкова съветници в екипа на общинското ръководство е добре поне един да даде съвет на кмета още тази седмица да наеме един микробус, да качи в него благоевградската Пунта Мара, Модерната, Петела, Контрольора, Фолка и Турчето и да заминат в гори Тилилейски, където на воля да избиват своите комплекси, без от това да страдат врачани…
14.11.2016, 13:36 часа
24946 31
Коментари

До Митко мутрата

28.05.2017, 18:30 часа
Митю, ти се махай! Ако си избирал, гони! Да, ама ти не си си мръднал задника, даже на кметски избори да идеш! А ако си гласувал, си дал гласа си за Кольо Водния! Него ще гониш, мутро!

митко

28.05.2017, 18:30 часа
Да се маха!Не е избран,а назначен насила.Мутрогенство.

Теодор

28.05.2017, 18:30 часа
Ако спрат лакейте Илиян Нисторов, Ивайло Христов, Валя Кръстева, Хенриета, варнанлиичето Денислав и т. н. да хвалят ежедневно Калин Каменов може и да се сети че трябва да работи за града а не само за гореизброените и хазяйна му Румен бистрешкия. Калине сега го няма Борисов да се оповаваш на него а се вкарай в релси и работи както говореше в предизборните си срещи.

ГербХранилкаНаркомани

28.05.2017, 18:30 часа
Кой беше Калин Каменов? Ааааа оня където кат дойде на власт единствено в главата му беше Ботев Враца та Ботев Враца. Развива само гонещи по топката кухи глави. И даде на кухите глави от някакъв си наркомански фен клуб да си направят заведение. Калинее, знаеш ли че в заведението на Демокрация 28, се събират наркомани да друсат наркотици, а в заведението там не се плащат данъци? Знаеш , знаеш нали ти ги покровителстваш и кат дойде полиция за гюронтията бързо ги отпращат.

до Владо Мастиката

28.05.2017, 18:30 часа
Като пишеш за простотията в северозапада къде виждаш себе си! Предлагаш едни крадци да се заменят с други и да ви търпим цял живот, Иванов и Краса да заменяме с Калин и Мария и така докато ни се завие свят! Този референдум беше затова, че просто не ви искаме! Не се оправдавай с вида на изборите, даже Б.Б разбра какво каза народния вот! Ти нали опита да си адвокат извън общината и разбра, че си пълна нула дипломата от Пловдивско знаеш как ти я дадоха, но ти е по добре да ядеш в общината и да сереш в съда! ГЕРБ са си купили бронирани автомобили да се пазят от народната любов! Не е лошо да направиш и за Общината обществена поръчка/"ти можеш"/ за един, два БТРа така по лесно ще се придвижвате в града на видимите резултати! Когато обаче пишеш за пияници които коментират, не забравяй да споменеш и тези които са плод на пиянска чекия!

до инфо

28.05.2017, 18:30 часа
Владко айде играй по мъшки. В АТАКА курва в герб педал....

Сиси секса

28.05.2017, 18:30 часа
Гневен, не е Богданов. Един друг е.

do prostotiata shevstva........

28.05.2017, 18:30 часа
ako tezi 66% uvajavat kmeta si i sa dovolni ot nego kato predstavitel na vlasta,poviarvaite mi niamashe da e tolkova protesten vota,PROTESTVEN VOT--e protest spriamo-direktnata, t.e.mestnata vlast i sled tova kam tsentralnata.Obshtodarjavnoto glasuvane v % go pokaza

ПРОСТОТИЯТА ШЕСТВА ИЗ СЕВЕРОЗАПАДА

28.05.2017, 18:30 часа
Когато чета дописката и коментарите на част от пияните читатели единственото чувство, което ме обзема е омерзението! Каква простотия се шири, боже! И какво общо имат изборите за президент с местната власт? Президентът е фигура без реална власт, единствено с представителни функции, докато кмета е най важния ръководител в една община, избран от хората! И кой му иска оставката? Няколко отделени от общинската хранилка озлобени бивши общинари и няколко полупияни комунета! Та въпросът е защо никой не поиска оставката на инджинер Кольо Иванов, когато Плевнелиев спечели изборите? А, да той по това време "оправяше" водния цикъл и улиците на града, като не вземаше комисионни от фирмите! Е, оправи ги и "не взе" стотинка от народните пари! На изборите народът му поиска оставката съгласно законите! А сега вие, що искате бе, друзья? А, да, вие никога не признавате законите! Сталин, Хитлер........Да го пратим в лагерите, бе!!!

zam kmet

28.05.2017, 18:30 часа
poratska,za remoht na patia do Ledenika firma ot Blagoev grad,za obzavejdaneto v obstinata sashto,za shiene na drehite na gratsia hor,otnovo firma ot tam.....nima kadarni Vratsani niama.Da se maha tsujdomislesht za Vratsa da si hodi v kurets
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha