Куриоз! Оставиха уличните лампи във Враца светнати и през деня /снимки/

Куриоз! Оставиха уличните лампи във Враца светнати и през деня /снимки/ Улични лампи в центъра на Враца бяха оставени да светят посред бял ден, сигнализира читател за рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg.
Врачанка изпрати снимки до медията от централната улица на града, известна като Пробива, на които се вижда как всички лампи светят през деня. Фотосите са направени вчера по обед и на тях се вижда как работят всички осветителни тела от уличното осветление. Включени са и кръглите лампи от двете страни на пешеходната зона. Жената уточнява, че по същото време са светели и лампите в уличките в цялата централна градска част.
„Не знам кому е нужно да светят лампите. Може би звеното към общината, отговарящо за уличното осветление е проспало да го изгаси, като е станало светло. Толкова богата община ли сме, та да плащаме за улично осветление през деня? Това е поредното безобразие на което ставаме свидетели в града ни“, възмущава се врачанката.
Вероятно все пак от общината са открили пропуска си, тъй като уличните лампи бяха загасени в късния следобед малко преди да се мръкне. 
16.11.2016, 08:25 часа
4839 8
Коментари

Монтана

28.05.2017, 18:30 часа
Абе..страшна новина..няма 'що..

СВИДЕТЕЛ

28.05.2017, 18:30 часа
В МОМЕНТА ЗА СМЕТКА НА ВРАЧАНСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ В РЕСТОРАНТ ХЕМУС ЛАПАТ И ГЕРБАДЖИИ ОТ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ. ПЪК ВИЕ СИ ПЕЙТЕ ЗА НЕУРЕДИЦИТЕ В ОБЩИНАТА. НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА.

запознат

28.05.2017, 18:30 часа
Като сте си го избрали тоя некадърник, хич не снимайте и не хленчете. Не дадохте шанс на предния кмет, който беше толкова отдаден на тоя град, правеше всичко възможно да облагороди и устрои градската среда и хората да се чувстват по-европейци, макар, че масово се чупеше и вандалстваше. Така, че нищо не заслужавате, вие, дето гласувахте доверие на ГЕРБ. Заради вас всички ще страдаме.

Запозната

28.05.2017, 18:30 часа
От месеци за уличното осветление отговаря само един човек, като той и шофьорът на вишката се разкъсват по цял ден да обслужват, подменят, ремонтират и монтират улично осветление на територията на всички 23 населени места в Общината. В момента монтират уличната украса и хората вече са на предела на силите си. И всичко това е така, защото масово напуснаха хора, поради ниското заплащане. Нали кмета си увеличи неговата заплата, яде по ресторанти за сметка на общината, пък работещите - много им здраве!

Gost

28.05.2017, 18:30 часа
То и лампите при църквата в Дъбника не светят от няколко месеца. Може би кмета пести пари за поредната си почивка.

Аз

28.05.2017, 18:30 часа
Браво на "будната" гражданка. Всичко е оправила и наредила, тръгнала и уличното осветление да следи :D страшни бабки!

Някой

28.05.2017, 18:30 часа
Ейй, прости сте, ама на тия години прости и ще си останете!

Теодора

28.05.2017, 18:30 часа
През деня светят а нощем не. На Дунав не свети нито една лампа от няколко дни.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha