Ученичка бе областен управител на Враца за ден

Ученичка бе областен управител на Враца за ден За поредна година Областната администрация – Враца се включи в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България за насърчаване на младите хора - "Мениджър за един ден". В рамките на инициативата, амбициозните младежи се запознаха с дейността на администрацията и с провеждането на държавната политика на територията на областта. Възпитаниците на ПЕГ "Йоан Екзарх", на ПГТР и СУ „Козма Тричков“ бяха посрещнати от ръководството на администрацията в кабинета на областния управител.
„Радвам се, че сте тук и днес сте част от екипа на Областна администрация – Враца. Надявам се инициативата „Мениджър за един ден“ да бъде полезна за вас и да ви ориентира в сферата, в която желаете да се реализирате“, сподели областният управител Малина Николова и им пожела успех.
Младежите се включиха в работния процес на администрацията и участваха в заседание на експертната комисия по определяне на представители на работодателските организации в обществените съвети към професионалните училища, като представиха възгледите си и чуха различни мнения. „За мен е от особен интерес да участвам в инициативата, тъй като чрез нея успях да се запозная с отговорностите и важността на решенията, които взима областният управител. Смятам, че институцията, изградила един работещ и отговорен екип, утвърждава политиките на държавата и се вслушва в мнението на младите хора, в името на тяхното добро бъдеще и реализация“, обобщи Кристина Виделова, възпитаник на Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство.
Инициативата „Мениджър за един ден” е сред най-популярните инициативи на "Джуниър Ачийвмънт България". Тя се провежда ежегодно в над 100 държави по целия свят, като се включват, както висши държавни управници, така и утвърдени мениджъри от всички сфери на бизнеса и обществения живот.
В края на работния ден, областният управител Малина Николова връчи на учениците сертификати за участието им в Националната инициатива.
17.11.2016, 15:02 часа
672 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha