Завърши редовния есения полусезон във Висшата лига на врачанската АЛМФ

Завърши редовния есения полусезон във Висшата лига на врачанската АЛМФ В последния кръг на Висшата лига "Балкански вихър" загуби от "Манастирище" с 4:5. За "Балкански вихър" точни бяха Генчо Симеонов, Станислав Иванов и Стоян Стоянов на два пъти. Мирослав Божинов наниза хеттрик за "Манастирище", а Николай Иванов и Пламен Георгиев вкараха по един.
Със срещата "Околчица" - "Атлетик" завърши редовния есения полусезон 2016-17 във Висшата лига на врачанската АЛМФ. "Околчица" разби "Атлетик" с 6:1, като с по два гола за "Околчица" се записаха Б. Цеков и К. Кръстев, а по един вкараха В. Вангелов и Ц. Божинов. Почетното попадение за "Атлетик" вкара Пл. Петров.
До края на надпреварата остават да се проведат 2 отложени мача- "Балкански вихър" - "Манастирище" /от 10 кръг/, който ще се проведе на 18.11 от 19 часа. Срещата, с която ще приключи редовния сезон е "Нашенци" - "ВиК" /от 11 кръг/. Датата и часът на провеждане още не са определени. Мачът е дерби за второ и трето място във Висшата лига. Шампион е съставът на "Манастирище 2000".
19.11.2016, 14:02 часа
311 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha