Девойките на "Атлетико" /Лом/ се представиха добре на турнира в Монтана

Девойките на "Атлетико" /Лом/ се представиха добре на турнира в Монтана Още едно изключително добро представяне на Девойките до 15г. 
След като се оказа, че ФК "Ботев 2000" не е бил въобще участник в този турнир, тъй като още миналия път беше дисквалифициран от тези турнири, третия противник на Девойките от "Атлетико-Лом" бе отбора на ФК "Гунди" /Плевен/.
Момичетата на "Атлетико" изиграха най-силния си турнир във възрастта, в едната среща бяха с 2-ма играчи по-малко, а в останалите с 8 вместо 9 играча. Това не им попречи да играят изключително добре и да понесат само 1 загуба и 2 равенства.
Първата среща беше между ФК " Монтана" и ФК "Атлетико-Лом". Девойките на "Атлетико" излязоха на терена с 2 играча по малко (7 вместо 9). Това не им попречи въпреки след първия гол на монтанките доста бързо да ги изравнят с гол на Анна Константинова, макар численото превъзходство на другия отбор. 
Втората среща на ФК "Атлетико" /Лом/ беше с ДФК "Видин". След изпълнение на дузпа ДФК "Видин" поведе в резултата. Фортуна беше на наша страна и след игра в наказателното поле с ръка беше отсъдена дузпа в наша полза, която Ванеса Тодорова хладнокръвно изпълни и възстанови равенството.
Третата среща за отбора ни беше с ФК "Гунди" /Плевен/. Минути преди края на мача момичетата вече бяха на предела на силите си след като трети мач вече бяха с намален състав допуснаха единственната си загуба в турнира.
19.11.2016, 18:29 часа
825 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha