Скандал! Лиляна Павлова нареди на кметовете да спрат санирането

Скандал! Лиляна Павлова нареди на кметовете да спрат санирането Във връзка с процедурите по приемането на държавния бюджет за 2017 г., обстоятелството, че правителството е в оставка и не може да гарантира приемственост на политиката, както и поради достигането на разполагаемия към момента финансов ресурс от 1 млрд. лв. по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради министърът на регионалното развитие и благоустройството (в оставка) Лиляна Павлова уведоми кметовете на общините в страната временно да преустановят сключването на нови договори. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ).
Регионалният министър предлага на местните власти временно да преустановят подписването на нови договори с външни изпълнители за изпълнение на дейности по Програмата и обявяването на нови обществени поръчки, считано от 22 ноември 2016 година, до осигуряването на допълнителен финансов ресурс по нея. 
Финансирането за сключените досега договори е обезпечено и те ще продължат да бъдат изпълнявани. 
21.11.2016, 19:43 часа
6185 6
Коментари

Село

28.05.2017, 18:30 часа
Как може бе, как може бе? Тъпи мутри, кво като спрете санирането, заплашвате хората ли какво, отмъщение ли е това? Тъпи червени, кво като искате да вдигнете пенсиите, надбавките etc.. Няма да станете по "социални". Народът измре от глад, вие се подигравате, иди ми - дойди ми! Ваш`та проста майка аз да еба... Месии, се месии. То не бяха Бурготки, па Костовки, па на майка ви путката! Всичките са едно, долни Мърши.

Пурко

28.05.2017, 18:30 часа
На раята трябва натиск, това са комунистическите методи, страх, рекет! Но няма повече да ви търпим идва момента раята да отсече главата на комунистическата ламя! ГЕРБ смазаната машина за избори разбира ,че края наближава, както се появи, така си заминава............. спете спокойно деца!!!!!!!!!!!!

Vratsa

28.05.2017, 18:30 часа
Bravooooooo. Sega zaradi razni babki shte ni vee pod prozorcite! Zahapahme rezaniq na Dogan i mangala Radef! Blagodarim!

Анонимен

28.05.2017, 18:30 часа
А такаааааа. Айде сега всичко за социални помощи, надбавки на цигани и "интеграция" на бежанци. И, разбира се, нови милиярди за Рассия. Да са ни честити.

111

28.05.2017, 18:30 часа
Е, ииии! Тия съгласните със сънирането са си принципно прецакани! Та , е иииииии! Браво за простотиите защото така народа още повече ще се наостри за да изрита тия!

ИМЕ

28.05.2017, 18:30 часа
Е...няма бюджет, няма и саниране. Забравете и надбавки на пенсиите. И може да благодарите на тия, дето спъват приемането на бюджета.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha