Небето се продъни над Бристол

Небето се продъни над Бристол Наводненията и проливните дъждове в някои части на Великобритания причиниха сериозни проблеми с трафика. Много автомобили са изоставени и потънали в наводненията, съобщава телевизията ITV, цитирана от "Новини Лондон", цитирана от Блиц. Предупреждения за лоши климатични условия с код “Жълто” са издадени за Девън и някои части от Съмърсет. Там се очакват значителни валежи.
Проливни дъждове във Великобритания предизвикаха наводнения на много места. Най-тежко пострада град Бристол и районът около него, където под водата останаха стотици автомобили, а пътищата бяха затворени.
Допълнителни предупреждения има издадени за Югозападна и Северозападна Англия, информират от метеорологичната служба.
Жителите на Бристол също са били неприятно изненадани от придошлите води, които блокираха много автомобили по “Уитчърч Лейн”.
На места в Югозападна Англия паднаха до 60 литра на квадратен метър. Придошлата вода блокира транспорта в района и наводни хиляди домове.
В цяла Западна Европа и в Средна бушуват и силни ветрове, които изкорениха дървета и отнесоха покриви и леки постройки. Силните пориви донесоха и неприятни усещания на пътуващите със самолети.
22.11.2016, 09:22 часа
631 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha