Чудо на чудесата! Репортер на BulNews.bg спечели конкурс на община Враца

Чудо на чудесата! Репортер на BulNews.bg спечели конкурс на община Враца Репортерът на BulNews.bg Павлина Пецева спечели конкурса на общината „Селфи във Враца“. Снимка на малката й дъщеричка Алекс обра всички точки и впечатли комисията, която трябваше да избере най-сполучливия кадър. Чаровната второкласничка буквално отвя конкуренцията и спечели заслуженото първо място.
Припомняме, че конкурсът се организира от местната управа по повод 139-годишнината от освобождението на града от турско робство. Инициативата се проведе във Фейсбук на специално направена страница, където всеки можеше да публикува свое селфи на фона на някоя местна културна или природна забележителност.
Трябва да се признае на община Враца фактът, че избра именно снимка публикувана от репортер на медията, която е най-големият коректив на местната управа. Това показва, че когато критиките са основателни, те са повод администрацията да коригира своята работа, без да променя отношението си към журналистите.
Ето и класирането:
1 място - Селфи на Алекс пред паметника на св. Софроний Врачански в Деня на народните будители, качено от Павлина Пецева
2 място - Милица Рибарска - селфи пред паметника на Христо Ботев
3 място - Ани Пачалова - селфи пред паметника на Христо Ботев
3 място - Селфи на екипа на регионална библиотека „Христо Ботев“ пред паметника на св. Софроний Врачански, качено от Силвия Павлова
Победителят ще бъде награден със семейна фотосесия. Индивидуална фотосесия ще получи класираният на второ място участник. Селфитата, излъчени на трето място, са две, като наградите за тях са албуми.
Вижте победителите в галерията:
22.11.2016, 12:11 часа
4190 3
Коментари

До "що да е чудо"?

28.05.2017, 18:30 часа
Имаш грешка- малката красавица е от ГЕРБ, а майката е от Благоевград! Иначе си прав, че и двете са баронеси/без кавички/!

що да е чудо?

28.05.2017, 18:30 часа
Всички знаят, че репортерката е от ГЕРБ, а малката е от Благоевград! Една малка и една голяма "Баронеса"!

Име

28.05.2017, 18:30 часа
Снимката е готина, а малката е много сладка, к'во като е дъщеря на Пуфи.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha