Бизнесмен издъхна в офиса си в Благоевград

Бизнесмен издъхна в офиса си в Благоевград 71-годишният грък Мантис Николаос Константинос, собственик на шивашки цех на бул. „Пейо Яворов“ в Благоевград, вчера следобед издъхна на работното си място.
Около 14.00 часа бизнесменът изведнъж се почувствал зле и се свлякъл на пода в кабинета си.Пристигналият веднага екип от Спешен център - Благоевград направил на гърка сърдечен масаж и изкуствено дишане, спасителните действия продължили и в линейката, по-късно в спешно приемно отделение Константинос е интубиран, но медиците така и не успели да възстановят сърдечната дейност, разказва "Струма.бг".Вчера тялото му бе преместено в моргата, защото погребението ще бъде в родния му град Атина.
Мантис Константинос е в Благоевград от 2010 г., когато регистрира в Благоевградския окръжен съд фирмата си „Тарос“ ЕООД с уставен капитал от 14 100 лв.
През изминалите 6 г. тя попадна само веднъж в общественото полезрение, когато при проверка на многобройните гръцки цехове на територията на града инспекторите от Областна инспекция по труда откриха в „Тарос“ най-често срещаното нарушение - шивачка без трудов договор. Тогава жената потвърди думите на гърка, че току-що влязла в цеха да си търси работа и той я помолил да покаже дали може да шие, поради което гъркът се отърва с минималната глоба от 1500 лв.
26.11.2016, 12:54 часа
1173 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha