Атанас Атанасов: В ГЕРБ имат проблем с Бойко Борисов

Атанас Атанасов: В ГЕРБ имат проблем с Бойко Борисов Ние сме първите, които заявиха, че в България има фасадна демокрация. Преходът беше една голяма измама. На президентските избори, хората ясно показаха, че искат промяна. Ние представихме една програма от 7 точки, с които искаме да увлечем всички десни хора, заяви пред камерите на БНТ Атанас Атанасов, депутат от ДСБ.
Относно Реформаторският блок мога да кажа само едно - токът в блока спря отдавна. Нашите колеги в блока предпочетоха властта пред принципната позиция. ГЕРБ отдавна тръгнаха с бобслея надолу. Гласуването за Румен Радев беше протестен вот. В ГЕРБ имат проблем с Бойко Борисов. Герберите започнаха да разбират това. Борисов е готов само да разпределя порциите в държавата, но го прави много натясно. Той не може да управлява повече страната, но и червените не трябва да управляват. Има нужда от радикална промяна в управлението на българската държава, категоричен беше той.
Референдумът беше подкрепен от голяма част от българските граждани, но не е задължителен. Избирателната система трябва да бъде променена, но съобразно Конституцията. 240 мажоритарни района ще намалят много представителността на хората в парламента. Партийната субсидия трябва да бъде намалена, но не и занулена. Вижте кой прави това предложение? ГЕРБ. Защото имат милиони в банкови сметки. Хората видяха, че те управляват лошо и ги накзаха, каза още Атанасов.
28.11.2016, 11:17 часа
827 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha