Вижте голата Емили Ратайковски преди да стане Емили Ратайковски /18+/

Вижте голата Емили Ратайковски преди да стане Емили Ратайковски /18+/ Днес на практика няма мъж на тази планета, който да не е мастурбирал за кака ви Емили. Това е едно от най-големите признания за една млада и сексапилна жена, която в общи линии е известна с това, че е известна, макар и с днешна дата това да не звучи, като особено трудна задача.
Ако направим бърза ретроспекция на мацката, ще отбележим някои много важни моменти от кариерата ѝ. Например участието ѝ във видеото „Blurred Lines“ или пък ролята в „Не казвай сбогом„. Но малцина знаят, че още преди това Емили е открита от фотографа Джонатан Ледър. Спокойно можем да кажем, че той е проектантът на днешния успех на красавицата, защото нека си признаем – по света има безброй неземни хубавици със сочен бюст и стегнато дупе, но малцина са онези, които успяват да капитализират външния си вид в успех.
Онези 71 полароидни кадъра от 2012 се считат за официалния старт в кариерата на Ратайковски, като в следващите 4 години се появява добре познатият ни лавинообразен ефект, но с обърната перспектива.
28.11.2016, 13:13 часа
5080 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha