Ексклузивно в BulNews! Младежи пребиха жена в центъра на Враца

Ексклузивно в BulNews! Младежи пребиха жена в центъра на Враца Жена е била нападната и пребита от трима младежи пред дома си в центъра на Враца, научи BulNews.bg. От полицията не съобщиха и дума за инцидента в ежедневния си бюлетин.
Случката е станала към 6.40 часа вчера на улица „Дунав“. Жената излязла от дома си и тръгнала за работа. Тя видяла срещу себе си трима младежи на възраст около 18 години, които вървели по улицата, но не им обърнала внимание. В момента, в който те се изравнили с нея обаче, изневиделица единият от тях направил крачка към нея, хванал я за гушата и я повалил на земята. Младежът започнал да удря с юмруци жената по главата. Тогава наблизо излязъл мъж, извел кучето си на разходка, и тримата нападатели побягнали в посока към жп гарата.
Съседът на жената с кучето веднага се притекъл на помощ, вдигнал пострадалата и извикал полиция. Униформените се отзовали на мястото, разпитали жената и я качили в патрулната си кола, като обиколили квартала няколко пъти в търсене на нападателите. След като не открили никого, служителите на реда откарали жената в районното полицейско управление, където й свели сведения. Малко по-късно докарали младеж за разпознаване от потърпевшата, но дрехите не били същите.
В момента жената е в болница. Първоначално не пожелала да търси лекарска помощ, но от ударите в главата почувствала световъртеж. След преглед й е назначен скенер, който бил чист, но медиците я настанили в хирургичното отделение.
Жената е потресена от случилото се и все още не може да се отърси от преживения ужас. Тя споделя, че няма представа какво е провокирало агресията в младежите. Те не се опитали да я ограбят, а просто започнали да я налагат.
Врачанката работи като чистачка в местно училище, и не е възможно да е била нападната с друга цел. След инцидента обаче тя научила за други случаи на нападнати врачани, все от трима души. Неотдавна старец е бил пребит от бой, а тази нощ таксиметров шофьор също е станал жертва на нападение.
Пострадалата се надява разследващите да си свършат работата, за да могат хората да се разхождат по улиците спокойно. 
29.11.2016, 12:07 часа
19392 8
Коментари

уйо уйев

28.05.2017, 18:30 часа
Е и мен ме причекайте, всека сутрин минавам през подлеза на стария пазар към 7.00 чекам ви само да знаете, че имам биполярно разстройство и ходя с една верига на рамо така че пичове заповедайте

Лааасе:

28.05.2017, 18:30 часа
Най-вероятно ще ес окажат "бежанци" от Индия, дошли тук преди 500-600години.

xxxxx

28.05.2017, 18:30 часа
Да видим кога полицията ще ги намери, ако ги намери въобще. А може и бежанци да са.

Иван

28.05.2017, 18:30 часа
Аз си рахождам кучето сутрин към 6и 30 по алеята към стадиона и аз съм сам. Елате да пробвате!!!

iii

28.05.2017, 18:30 часа
Тия тримата ако четат коментарите.Всяка сутрин тичам от Чифлика до ученическото към 6:30-6:40.Елате да там да се пробвате .Винаги съм сам!!!

Врачанка

28.05.2017, 18:30 часа
Толкова ли няма мъже в тоя умрял град? Или, ако някои натупа копеленцата, ще влезе в затвора. При българската правосъдна система и врачанската полиция това е по-вероятното. Съвсем от сърце им пожелавам да им спукат първо ребрата на улицата, а после гъзовете в затвора.

...

28.05.2017, 18:30 часа
Така е като полиция в града реално няма..

ахх

28.05.2017, 18:30 часа
Счупете им ръцете а тия дребни душици. Да бият бабите и майките ни - не ги е срам. Дребни плазмодии - да ходят да работят. Вече не е модерно да си прост - запомнете го!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha