Цигани крещят "Смърт на българите" след зверско меле, съдът ги пуска

Цигани крещят "Смърт на българите" след зверско меле, съдът ги пуска Циганската наглост и своеволия вече минават всякакви граници, а най-скандалното е, че всичко им се разминава! Петима мургави жители на Лом, спретнали кървав екшън пред сградата на полицията, след което крещели "Смърт на българите", получиха условни присъди.  
Ужасяващата сцена се разиграла в средата на юли тази година. Ломчанка и съседите й циганите се озовали в полицията рано сутринта заради избухнал между тях скандал. Тогава започнало истинското извращение. Петимата мъже започнали да опипват по интимните части и да заплашват комшийката си Т.Д. Жената се развикала за помощ и от къща наблизо излязъл Г.А., който се опитал да отърве обградената от роми жена. С действията си обаче мъжът си навлякъл гнева на циганите, които се спуснали да го налагат където сварят. След като го пребили жестоко, наглеците започнали да хвърлят камъни по дома на мъжа, като го оставили без прозорци и с потрошен покрив. 
Всичко това циганите правят пред погледите на три ченгета. След като били укротени, циничните бандити продължили да сипят заплахи по адрес на пострадалия мъж. Заканили му се в присъствието на служителите на реда, че след като излязат от полицията ще го убият  и ще му съборят къщата. Циганите крещели „Кръв за кръв” и „Смърт на българите”.
За действията си петимата сключили споразумение с прокуратурата и въпреки дръзкото си и цинично поведение, няма да влязат в зандана. Те получили условни присъди от районния съд в Лом. Определението на магистратите е окончателно и не подлежи на жалба и протест. 
01.12.2016, 08:40 часа
9403 4
Коментари

1

28.05.2017, 18:30 часа
Полицаите ще бездействат, защото после съдът ги съди и осъжда, а българите ги плюят.

Зиг

28.05.2017, 18:30 часа
Бездействието на полицаите заслужава същите да бъдат уволнени дисциплинарно за уронване на престижа на МВР и етичния им кодекс. Мекушавостта на съдебната система заслужава саморазправа с подобни екземпляри и съвсем скоро прочистването ще започне! Обещавам да се включа като значително ще намаля популацията им в ломския край!

v skoro vreme shte se vazrodi nov HITLER badete sigurni EDIN

28.05.2017, 18:30 часа
v skoro vreme shte se rodi nov HITLER budete sigurni

:((

28.05.2017, 18:30 часа
Съдиите отсъдили подобна "присъда", дали се имат за българи? Риторично питане.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha